FLEET MANAGEMENT, HET SOFTWAREPROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN!

fleet management software systeem

Wat kan ik met fleet management software? 

fleet management software systeem

Met fleet management software wordt voor u het beheren van voertuigen, containers en overige assets veel gemakkelijker. Fleet management geeft u inzicht in de kosten die worden gemaakt. Wanneer u het systeem gebruikt zal u worden geholpen om de gemaakte kosten, voor bijvoorbeeld transport en logistiek, te minimaliseren. Door middel van één druk op de knop heeft u een overzicht over de locatie van uw voertuigen op elk moment, verbeter uw serviceniveau! Het overzicht is 24 uur per dag zichtbaar in een app via uw smartphone. 

Hoe monteer ik het fleet managementsysteem? 

Verschillende leveranciers bieden het fleet management software aan. Wanneer u kiest voor Lokaliseer, wordt het systeem bij u op locatie gemonteerd. Deze leverancier zorgt voor een fleet management oplossing op maat. Samen met Lokaliseer stelt u uw specifieke situatie, noodzakelijke veranderingen en doelen op. Er wordt vooral gekeken in welke projecten u meer inzicht wil krijgen en wat op dat gebied verbeterd kan worden. Vervolgens wordt het persoonlijke systeem voor u opgebouwd en aan u uitgelegd. De hardware, track & trace modules worden ingebouwd in uw vloot, zodat u meteen online controle heeft over uw vloot. 

Heb ik inzicht in het rijgedrag van iedere bestuurder? 

Met fleet management software heeft u inzicht in iedere bestuurder. Het online systeem laat u zien wie, welke route heeft gereden, de reisduur van de totale reis, de afstand en de gemiddelde snelheid die is gereden. Ook kunt u zien hoelang de reis nog duurt en of er wel echt via de snelste weg gereden is. Deze software is onmisbaar voor elke wagenparkbeheerder.

Hoe traceer in mijn voertuigen? 

De locaties van uw voertuigen worden om de 30 seconden gemeten en verstuurd naar uw eigen overzicht. Het overzicht is te vinden op de door uw gedownloade app. Deze app is bestemd voor smartphones, tablets en computers. Zo kunt u precies en op elk moment van de dag zien wat de locaties van uw voertuigen zijn. 

Heb ik inzicht in het brandstofverbruik van iedere auto? 

Ook is het mogelijk om de fleet management software te koppelen aan een tankpas. Hierdoor kunt u op uw eigen overzicht zien wanneer een tankbeurt heeft plaatsgevonden en hoeveel deze heeft gekost. Zo heeft u dus inzicht in het brandstofverbruik. Door deze mogelijkheid toe te passen kunt het gemiddelde brandstofverbruik en CO2-uitstoot vergelijken met de resultaten.